Bilişim Forum
09 Şubat 2010, 00:52:47 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bilişim Rüzgarı

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Torrent dosyalarını indirmek için programa ihtiyaç yok  (Okunma Sayısı 1290 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
System_Restore
Av. A. Murat K.
Çırak

Toplam: 44
Çevrimdışı Çevrimdışı

“Hukuk her şeyin üzerinde olmalıdır.” ARİSTO

« : 24 Ağustos 2007, 23:13:10 »

Torrent dosyaları, bilgisayar kullanıcılarının dosyalarını paylaşmak amacıyla oluşturduğu kaynak dosyalarıdır. Bu torrent dosyalarını kullanarak istediğiniz şeyi indirebilmek için BitTorent, utorrent gibi programlar kullanmanız gerekiyordu şimdiye kadaar. Ancak bu site sayesinde hiç bir programa ihtiyaç duymaksızın torrent dosyalarını indirebileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey torrent dosyasının indirme konumunu kopyalayıp Bitlet.org a yapıştırmanız. Böylece normal bir indirme işlemi gibi istediğiniz şeyi hiçbir programa ihtiyaç kalmaksızın indirebileceksiniz.

http://www.bitlet.org/
« Son Düzenleme: 11 Mart 2008, 15:35:11 Gönderen: Tarık Ayter » Kayıtlı

umtaaka7
İlk Adım
*

Toplam: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2008, 06:29:06 »

hersey iyi hoş biz bu şekilde dosyamızı indirdik buna karsılık indirdigimiz dosyayı bilgisayarlarında barındıran kardeşlerimize minnet borcumuzu nasıl ödeyecegiz torrent paylasım programı kurmadan torent indirmeye karsıyım eger biz onlardan dosya cekiyorsak onlarında bizden dosya cekmeye hakları vardır. zaten internet hızını arttırmak için calısmalar yapılıyo torrent ile paylasım olayının artıcagını dusunuyorum.
Necati GÜNER
""NeCaTi53""
Genel Yönetici
Usta

Toplam: 199
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Askerdeyim"

« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2008, 08:01:39 »

hersey iyi hoş biz bu şekilde dosyamızı indirdik buna karsılık indirdigimiz dosyayı bilgisayarlarında barındıran kardeşlerimize minnet borcumuzu nasıl ödeyecegiz torrent paylasım programı kurmadan torent indirmeye karsıyım eger biz onlardan dosya cekiyorsak onlarında bizden dosya cekmeye hakları vardır. zaten internet hızını arttırmak için calısmalar yapılıyo torrent ile paylasım olayının artıcagını dusunuyorum.

Yurt dışındaki kullanıcıların upload hızları gibi hızım olsada, paylaşım yapabilsek.İnternet hızımız kendimize zor yetiyor birde paylaşım adına upload hızımızı 2-3 kişiye paylaşırsak,vay halimize Kahkaha
umtaaka7
İlk Adım
*

Toplam: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2008, 09:41:56 »

sende haklsın bi onceki mesajımda bunada deginmiştim biraz turktelekom VDSL2 yi cıkardı yada cıkaracak temennimiz cabuk yayılması ve internetin uploadda da download da yetmesi Kahkaha cevap için tesekkurler cogu yerde insanlar dusuncelerini bile paylasmazlar.
Necati GÜNER
""NeCaTi53""
Genel Yönetici
Usta

Toplam: 199
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Askerdeyim"

« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2008, 10:27:30 »

sende haklsın bi onceki mesajımda bunada deginmiştim biraz turktelekom VDSL2 yi cıkardı yada cıkaracak temennimiz cabuk yayılması ve internetin uploadda da download da yetmesi Kahkaha cevap için tesekkurler cogu yerde insanlar dusuncelerini bile paylasmazlar.

umtaaka, herşey düşündüğün gibi olsa ne güzel olurdu.Malesef 32mbit internet dedikleri şey senin düşündüğün gibi değil, 24mbit i kablo tv şirketlerine,ip tv şirkelerine vs, sadece 8 mbit internet için kullanabileceksin;buna ilaveten upload hızın 1 mbit olacak.....
forumiks
İlk Adım
*

Toplam: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2008, 23:38:43 »

hala torrent kullanan var mı yahu. rapid var mega var.  Sırıtan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!