""""xp cd si ile açmayı denedim ve taşınabilir harddiski de takarak fakat belirli bi yerde sorun verdi çıkardım sözleşme kısmına gelince tekrar taktım ve bölünmemiş alan olarak karşıma çıktı ve şu şekilde -:Bölünmemiş alan olarak ve bölümü silemedim""""
Önceden yazmış olduğunuz bu uyarı ile zaten verilerinize ulaşamayacağınız anlamına geldiğini hatırlatmak isterim, sadece amacımız harddiski eskisi gibi kullanabilmek.Eski halene geldikten sonra veri kurtarma programları ile programlarınızı veya dosyalarınızı kurtarma şansınız var..Size bu aşamadan sonraki önerim harddiskinizi başka bir bilgisayarda takıp Yonet kısmından, harddiskinize format atmayı denemenizdir.Şayetki yine başarısız olursanız, harddiskiniz garantisi devam etmekte ise hemen servise yollamanızdır.Çok önemli verilere sahipseniz, veri kurtarmak için çalışan şirketler var.Harddiskinizi bu şirketlere yollayarak verilerinize yüzde yüz olmasada çoğuna ulaşabilirsiniz.Ama hatırlatırımki biraz pahalı bir işlemdir.Verilerinizin sizin için değerinden çok daha fazla olabilir....