portakal

Gönderen Konu: c programı  (Okunma sayısı 2118 defa)  Share 

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nergis_akar

  • İlk Adım
  • *
  • İleti: 3
  • Toplam: 0
c programı
« : 12 Mayıs 2009, 21:00:00 »
 slm... n tane sayının ekokunu bulan programı yazamıyorum. yardım edermisinizzz.cook tesekkuler . :)

Çevrimdışı WhiteScars

  • Genel Yönetici
  • Usta
  • *****
  • İleti: 1047
  • Toplam: 143
  • (,^^)
Ynt: c programı
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2009, 00:45:32 »
yazdığın kadarın burda paylaşırsan neden olmasın :)
İnsanoğluna bırakabileceğiniz en güzel miras tecrübelerinizdir...

Çevrimdışı nergis_akar

  • İlk Adım
  • *
  • İleti: 3
  • Toplam: 0
Ynt: c programı
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2009, 00:37:30 »
#include<stdio.h>
void main()
{
int i,j,ekok,arr[100],max;
int n,control=0;
printf("sayilari giriniz=");
scanf("%d",&n);
for(i=0;i<n;i++);
{
printf("sayilar=");
scanf("%d",arr);
}
max=arr[0];
for(i=0;i<n;i++);
{
if(arr>max)
max=arr
}
for(j=0;j<n;j++);
{
while(ekok%max!=0)
{
if(j=0;j<n;j++);
{
ekok=max;
while(max%arr[j]);
max++;
}
}
}
printf("ekok=%d",ekok);
}


-------------------------


void main()
{
int i,ekok,arr[100],max;
int n,control=0;
printf("sayilari giriniz=");
scanf("%d",&n);
for(i=0;i<n;i++){
printf("sayilar=");
scanf("%d",arr);
}
max=arr[0];
for(i=0;i<n;i++)
{
if(arr>max)
max=arr;
}
for(i=0;i<n;i++)
{
while(ekok%max!=0)
{
for(i=0;i<n;i++)
{
while(max%arr)
max++;
}
ekok=max;
}
}
printf("ekok=%d",ekok);
}






Düzenleme:Lütfen mesaj taşması(Flood) yapmayınız.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 10:10:04 Gönderen: Faik Özkara »

Çevrimdışı WhiteScars

  • Genel Yönetici
  • Usta
  • *****
  • İleti: 1047
  • Toplam: 143
  • (,^^)
Ynt: c programı
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2009, 08:49:19 »
ekok nasıl bulunuyor?

Girilen sayıların e dereceden kökünü bulmak mı?
İnsanoğluna bırakabileceğiniz en güzel miras tecrübelerinizdir...

Bilişim Forum

Ynt: c programı
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2009, 08:49:19 »

 

İstediğiniz Sorudan Başlayabilirsiniz | Doktor a Sor